Ne e zhvillojmë
dhe Kujdesemi
Për Webfaqen Tuaj .

Ne e zhvillojmë
dhe Kujdesemi
Për Webfaqen Tuaj .

Diskutimi

Puna

Produkti

Thjeshtë. Bukur. Sigurtë.

Prania juaj në internet mund të rritet masivisht biznesin tuaj

Disa Projekte tonat

Kosovë

NPT NOLI

Data: Janar 2018
Klienti: NPT NOLi
Shërbimet: Zhvillimi i Webfaqes, Hosting, Mirëmbajtje
Kategoria: Agrokulture

Zvicër

KS Security

Data: Gusht 2017
Klienti: Jeton Berisha
Shërbimet: Web Dizajnim, Mirëmbajtje
Kategoria: Sigurim

Kosovë

Halimaj Reisen

Data: Korrik 2017
Klienti: Genc Halimaj
Shërbimet: Web Dizajnim, Zhvillim i sistemit të rezervimit online, Hosting, Mirëmbajtje
Kategoria: Agjensi e udhëtimeve

Zvicër

Taekwondo Bülach

Data: Gusht 2017
Klienti: Jeton Berisha
Shërbimet: Web Dizajnim, Mirëmbajtje
Kategoria: Arte marciale

Shërbimet

Dizajnim i brendit

Web Dizajnim

Web Zhvillim

Mirëmbajtje

Marketing në Rrjetet sociale

Domain & Hostim

Rreth Nesh

Dizajner Kreativ
Zhvillues i kualifikuar

Jam Ardit Morina, Web Dizajner që operon në Prizren/Kosovë, i specializuar në dizajnim, zhvillim dhe mirëmbajtje të webfaqeve. 

QDO PROJEKT TË DIZAJNIMIT TË WEBFAQES NE E TRAJTOJMË ME KUJDES, PASION DHE QËLLIM TË CAKTUAR.

Qasja jonë prototipi-para-dizajnit na siguron që ne mund të hartojmë prezantimin sa më të mirë të mundshëm digjital të biznesit tuaj, dhe eksperiencen ideale të përdorimit nga audienca juaj. Ne ndërtojmë diqka që mund të rritet dhe të evoluoj me biznesin tuaj duke e vendosur eksperiencen e klientit në radhë të parë.

Na kontaktoni

Numri për kontakt.

+386 49 407 484

Lokacioni

Republika e Kosovës

na shkruani direkt

Dërgoni pyetjet tuaja ose thjesht na Përshëndetni.

Mbyll Menyn